Escho præsenterer: Rune Kielsgaard duos & trios + iB101

23
/
7
2021
Doors open at
19:00
Kløvermarksvej 70 D
2300 Copenhagen, Denmark
Ticketssold out
Few tickets
All events
few tickets

Escho præsenterer en dobbeltkoncert aften med trommeslager og komponist Rune Kielsgaard og kunstner og sangskriver iB101.

 

Rune Kielsgaard er en ikonisk figur på den danske trommescene indenfor alt fra improvisation og avantgarde til pop og eksperimenterende postproduktion. Denne aften præsenterer han for første gang en samling af sine duo- og trio opsætninger i et stort værk: 2 timers flydende impro forløb med punktlige afbrydelser og lange stræk. Line-up tæller bl.a. Niels Kristian Eriksen (guitar), Nis Bysted (guitar), Agnete Hannibal (cello), Tettix Hexer (gamer), Troels Damgaard (guitar), Jesper Zeuthen (sax), Wiseflow (Søren Buschman og Gustav Berntsen), m.fl.

iB101 aka irrelevantbitch101 er det legesyge og ligefremme alias for Martin Tangsgaard. Med kompromisløse tekster over lo-fi pop-produktioner og soulede harmoniseringer er iB101 en helt unik sangskriver og performer, der formår at blande inspiration fra Nicki Minaj, Charlie XCX, The Emotions og Shania Twain i en og samme vending. Debutpladen "Persona Non Grata" fra 2020 blev beskrevet som et album der byder på både dans og glimt i øjet, og til Jazzfestivalen medbringer han nyt materiale, der kan få selv fædrene i bilerne til at bobbe med.

get your ticket
All events