Copenhagen Distillery presents: Ary & friends

4
/
6
2021
Doors open at
15:00
Kløvermarksvej 70 D
2300 Copenhagen, Denmark
Ticketssold out
Few tickets
All events
few tickets

Med et solidt hold af DJ’s inviterer Ary og Copenhagen Distillery til en Pandemi-venlig Havefest i Destilleriets Have den 4. juni.

Kom med og nyd tonerne af god musik, kolde drinks og sommerstemning.


John Vincent
Også kendt som JVC er en af Københavns fineste DJ’s der er DJ og producer i Dose Sampu Collective. Hiphop er hans hoved-fag, og elsker at blande genres når han er DJ og producer musik. Udover at være nomineret som den bedste Urban DJ 2018 og bedste UpfrontDJ ’17 til Danish DeeJay Awards, har JVC være på tour rundt i landet som DJ for artister som Icekiid, Gilli og Benny Jamz. Han har spillet til Officielle afterpartys for artister som Ms Lauryn Hill, Craige David, IAMDDB, Giggs, DJ Jazzy Jeff, Stormzy og mange flere.


T.A.I.T
Den talentfulde DJ er mest kendt for sine altid unikke set’s hvor man virkelig kan mærke at han har styr på sin teknik bag pulten. Han begyndte sin karriere da han købte sin egne pladespiller for at eksperimentere med musikken som teenager. Lige siden har T.A.I.T spillet utallige natklubjobs, festivaler som smukfest, Distortion og spillet som DJ for artister som ‘The Game’ og Marwan og været en del af ‘Apropos Live’ DJ-hold.


ARY
Inderlig passion for faget, har gennem de seneste 10 år bragt ARY rundt i hele Danmark, hvor han som DJ har beriget det danske natteliv & festivaler med altid sprøde set. Han er dobbelt vinder af den prestigefyldte Danish DeeJay Battle og modtaget to priser til Danish DeeJay Awards. Ary er DJ for artister som Phlake og Artigeardit, Kaaliyah og har spillet support for artister som, Goldlink, Marshmallow, Kid ink, Hopsin, Cyril Hahn og flere.. Roskilde Festival, Musik i lejet, Smukfest, Distortion og Spot festival er blot et lille udpluk af de steder han hidtil har spillet.


Praktisk info:
Du skal have et gyldigt Corona-pas.
Denne sommer er en smule anderledes og festen på myndighedernes anbefaling skal foregå siddende ved bordene. Vi anbefaler at man kommer tidligt da Havens kapacitet er begrænset, - til gengæld er der gratis éntre.


Vi glæder os!

get your ticket
All events