go to Shop

COVID-19 Forholdsregler

Opdateret efter seneste retningslinjer


Når I ankommer til Copenhagen Distillery vil I blive anvist plads af vores personale, hvis i er flere som har købt billet under samme bestilling vil i blive sat sammen.

Vi beder alle om at komme i god tid, så vi på sikker vis kan få publikum placeret. Der vil være tjenere på gulvet så du kan bestille drikkevarer under arrangementet uden at skulle i baren.

Tryg koncert for alle

Vi har optimeret Copenhagen Distillery til at være så Covid-19-sikkert som muligt, for at skabe en tryg oplevelse for alle gæster, optrædende og personale. Vi gennemfører arrangementer efter de anvisninger, vi får fra myndighederne.

Vi beder alle billetkøbere om at tage hensyn til øvrige koncertgæster ved at holde god afstand.

Vi sørger for grundig rengøring af sal og faciliteter undervejs under arrangementet samt i bar- og toiletområder.

Vi har god mulighed for at tilbyde håndvask ved vores mange vaske på toiletterne og afspritning med synlige håndspritdispensere fordelt rundt i salen

Vores personale er trænede i at skabe en sikker koncertoplevelse og har tilgang til reglementerede Covid-19-værnemidler.

Hvis du har Covid-19-symptomer på koncertdagen eller venter på testsvar, beder vi dig om ikke at tage til koncert.

Sådan går du til koncert

Mundbind: Når du ankommer, og når du bevæger dig rundt i huset, skal du bære mundbind. Når du sidder på din plads, kan du tage mundbindet af. Du kan købe mundbind i vores garderobe, men vi anbefaler at du har dit eget med.

Host, nys, råb og sang: Vi beder alle om at hoste og nyse i ærmet samt begrænse råb og sang.

God håndhygiejne: Hjælp med at holde håndhygiejnen i top og vær opmærksom på at følge Sundhedsstyrelsens Covid-19-råd.

Afstand: Hold god afstand til de øvrige publikummer, når du bevæger dig rundt i huset.

Appen SmitteStop

Vi opfordrer alle til at tænde og bruge appen SmitteStop, der kan downloades via smittestop.dk. Appen er den hurtigste og mest effektive måde at nå ud til de personer, der har været i kontakt med Covid-19-smitte.

Hvad sker der, hvis der har været en Covid-19 smittet til koncert?

Hvis en person får konstateret Covid-19 efter at have været til et arrangement, bliver vi underrettet af Styrelsen for Patientsikkerhed, som står for smittesporingen i Danmark.

Er du selv testet Covid-19-positiv, skal du således ikke rette henvendelse til os, men orientere Styrelsen for Patientsikkerhed om din deltagelse i arrangementet hos Copenhagen Distillery

Når vi modtager en orientering om en Covid-19-smittet koncertgænger, vil vi efterleve de retningslinjer, som Styrelsen for Patientsikkerhed udsteder. Hvis Styrelsen for Patientsikkerhed anbefaler dette, vil vi underrette de personer, som har haft billetter til det pågældende arrangement, og opfordre billetindehaveren til at videreformidle underretningen til de eventuelle personer, som vedkommende har købt billetter på vegne af.

I underretningen anbefaler og opfordrer vi alle gæster til at efterleve Sundhedsstyrelsens anbefalinger for kontaktopsporing af nære kontakter. Det indebærer blandt andet at vedkommende bliver Covid-19-testet og går i selvisolation.